. Grosir COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android iOS Produsen telpon lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android iOS telpon

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI SKY 8 Spesifikasi dhasar

  • Layar: 1.3 inch
  • Resolusi layar: 240*240.
  • Baterei: 200 mAh
  • Tingkat tahan banyu: IP67 tahan banyu
  • CPU: GR5515
  • Pasuryan Watch: Pasuryan jam tangan dinamis, pasar jam tangan lan pasuryan jam tangan DIY (sampeyan bisa nyetel gambar sing disenengi minangka pasuryan jam).
  • Antarmuka UI anyar.

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.


Detail Produk

Kaca Rincian

Tag produk

Video produk

COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (

◐ COLMI SKY 8 Fungsi

> Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina, IP67 anti banyu, 16 Mode Olahraga, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.

> Kesehatan: Monitor Denyut Jantung 24/7, monitor BP, monitor Spo2, Pelacak turu, Ambegan.

> Urip: Kabar Smartphone, Jam weker, ndhukung tampilan jam tangan khusus, pasar jam tangan (70+ jam tangan), Cuaca, remot musik, remot kamera, 2 game sing dibangun.

Kanthi umur baterei nganti 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.

◐ COLMI SKY 8 Basa

Inggris, Tionghoa, Jepang, Korea, Jerman, Prancis, Spanyol, Arab, Rusia, Tionghoa tradisional, Ukrainia, Italia, Portugis, Polandia, Ceko.

◐ Busana bangkekan

Luwih ngerti jam tangan pinter sampeyan

Jam tangan pinter fashion

1.3 inch HD layar gedhe |Desain entheng |Monitoring kesehatan |Mode multi-gerakan

COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (3)
COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (8)

◐ Desain entheng Gunakake ing tangan, alon-alon, cukup entheng kanggo lali orane.

Iku awak super cetha dirancang khusus kanggo nyandhang dawa, kang bisa luwih fokus saka mlaku, karya lan malah ngaso.

◐ Layar tutul HD Angkat bangkekan supaya padhang

Layar tutul iku prasaja lan trep kanggo operate, karo telpon lan pangeling informasi katon, 240 × 240 piksel, imaging dhuwur-definisi, gambar cetha lan alus.

◐ Ngawasi Denyut Jantung Dinamis kabeh cuaca

Pemantauan denyut jantung dinamis, ngawasi denyut jantung wektu nyata 24 jam.

◐ Ngawasi Tekanan Darah lan Oksigen Sehat Ing Endi wae Antarane Pergelangan Tangan

Tekanan getih lan oksigen getih bisa langsung dipantau tanpa ponsel lan jam tangan.Cara ngawasi tekanan getih lan oksigen getih adhedhasar teknologi konduktivitas pulsa bisa ngukur asil liwat jam tangan lan ndeleng ing jam tangan kapan wae.

COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (7)
COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (6)

◐ Ngrekam Turu Ilmiah Data Turu Lengkap

Rekam data turu lengkap, algoritma ngawasi turu sing akurat, ngadili wektu saben tahap turu (turu turu, turu jero lan tangi, lan menehi analisis kualitas turu lan saran perbaikan.

◐ Dial Jam Massive Ganti Minangka Sampeyan Mangga Nganggo Pergelangan Tangan Mikir kanthi teliti

Ndhukung setelan panggilan khusus Gawe telpon sing dipersonalisasi miturut gaya lan swasana ati sampeyan

◐ Telpon Kepribadian Kustom

Sampeyan bisa DIY nggawe telpon pribadi dhewe, milih gambar album foto seluler utawa selfie liwat app, lan ngowahi efek pemandangan beda minangka pengalaman pribadine mirunggan.

◐ 16 Mode Olahraga Ngancani Sampeyan Saben Proses Terobosan

Dilengkapi sensor presisi dhuwur, bisa nangkep saben negara gerakan kanthi akurat lan ngerti efek gerakan sampeyan kanthi algoritma gerakan.

COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (4)
COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android i (4)

◐ Pangeling Pesen Sinkronisasi Wektu Nyata

Nyelarasake karo ponsel, ndhukung tampilan sinkron saka macem-macem pesen aplikasi sosial, lan ora kantun informasi saben dina.

◐ Akeh Mode Latihan

Ngancani sampeyan nyabrang gunung lan segara 8 mode olahraga kayata hiking, mlaku, mendaki lan muter, analisis data olahraga profesional ngidini sampeyan olahraga sing luwih dikenal.

◐ Ngucapake Pamit Kanggo Masalah Baterei Singkat

Dibangun ing baterei lithium kinerja dhuwur 200mah, ndhukung nganti 25 dina siyaga-wektu lan 7 dina apa time.2.5 jam ngisi daya lengkap liwat baris Magnetik.

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (13)
COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (11)

◐ Food-kaca Silicon Case Protect Watch

Nerangake karo kasus silikon kaca pangan mbungkus pigura jam tangan, nyegah tabrakan utawa goresan ing awak dial, nglindhungi jam tangan sampeyan kanthi lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaca Rincian (1) Kaca Rincian (2) Kaca Rincian (3) Kaca Rincian (4) Kaca Rincian (5) Kaca Rincian (6) Kaca Rincian (7) Kaca Rincian (8) Kaca Rincian (9) Kaca Rincian (10) Kaca Rincian (11) Kaca Rincian (12) Kaca Rincian (13) Kaca Rincian (14) Kaca Rincian (15) Kaca Rincian (16) Kaca Rincian (17) Kaca Rincian (18)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita