. Babagan Kita - Shenzhen Colmi Technology Co., Ltd.
colmi

Babagan awake dhewe

Shenzhen COLMI Technology Co., Ltd.iki diadegaké ing 2012 kang perusahaan dhuwur-tech lan fokus ing ngembangaken, Manufaktur saka qualified Smart Watch karo pengalaman luwih saka 8 taun.Pracaya insinyur profesional, desainer lan tim QC bisa nyukupi panjaluk khusus (OEM).

Kita wis nggawe band kita dhewe sing jenenge "COLMI" ing 2014 sing bisa ndhukung pesenan kanthi jumlah cilik lan dikirim kanthi cepet.COLMI Smart Watch wis sukses diekspor menyang luwih saka 200 negara ing saindenging jagad, utamane ing Amerika Selatan, Rusia, Austria, Spanyol, Asia, lsp.

Kita netepi nyedhiyakake produk kanthi kualitas lan rasa sing apik.

Kita netepi janji lan nolak produk sing bisa rusak.

Kabeh produk kanthi garansi 12 mulut.

mailtil1

Babagan COLMI -- Tim

COLMI minangka tim sing enom lan aktif, generasi sing lair ing taun 80-an lan 90-an wis dadi pasukan utama.We are setya kanggo layanan sing luwih apik kanggo pelanggan, nambah kepuasan pelanggan.Nggawa konsep cerdas, olahraga, kesehatan, fashion kanggo para pelanggan, dadi luwih sehat lan luwih apik bebarengan!

Periode babar pisan yaikuwulan
Ekspor menyang negara+
Didegaké ing

Acara COLMI

◎ 2012
◎ 2014
◎ 2015
◎ 2015
◎ Saiki?

Pabrik didegaké kantor didegaké

merek COLMI didegaké

Jam tangan pinter ODM VIITA--Kemitraan strategis karo VIITA kanggo ngembangake jam tangan pinter peringkat dhuwur

Merek COLMI resmi mlebu pasar Rusia

COLMI Fokus ing riset lan ngembangake jam tangan pinter

GABUNG US

100,000 + review kabutuhan produk pelanggan lan analisa titik nyeri, 140+ nganyari produk, 7 taun kepemimpinan industri, kanthi R&D, desain, lan sistem manajemen kualitas sing lengkap kanggo nyukupi kabutuhan kustomisasi sing maneka warna lan jero.

Agen ing 30+ negara ing saindenging jagad, 3 merek TOP ing 5 platform E-commerce sing misuwur, 2 pabrik produksi lan 1 perusahaan desain omah, 30,000+ persediaan produk, 1-3 dina wektu pangiriman.Ing wektu sing padha, pusat merek perusahaan ndhukung konsep pertumbuhan umum.Ndhukung kanthi cepet pangembangan agen regional.

"Kita setya nyedhiyakake elektronik cerdas sing larang regane, lan jam tangan cerdas multifungsi bakal menehi wektu nalika kita bakal ngematake."

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sample & Quate, Hubungi kita!

Sertifikasi COLMI & Acara Perusahaan

Kabeh produk kanthi sertifikasi CE RoHS, sawetara produk kanthi FCC, basis sertifikasi TELEC miturut panjaluk pelanggan.

Perusahaan kita rawuh ing Global Sources Electronics Fair yaiku pameran elektronik seluler paling gedhe ing donya 2 kali saben taun.
Sajrone pameran, produk kita disenengi dening para panuku internasional sing ora kaetung.

IM 43
Kabeh produk kanthi CE RoHS cer (1)
Kabeh produk kanthi CE RoHS cer (3)