colmi

warta

  • COLMI Smartwatch (Tips Panggunaan)

    COLMI Smartwatch (Tips Panggunaan)

    COLMI Smartwatch Senajan wis ing sawetara sasi, Aku isih seneng COLMI smartwatch, ora mung iku apik looking lan gampang kanggo operate, nanging uga mirah.Iku ora gampang kanggo miwiti minangka iOS, nanging uga ora angel banget.Perasaan paling gedhe sing dakrasakake saka ...
    Waca liyane
  • Agensi: Penjualan jam tangan pinter global bakal nambah 17% saben taun ing 2022_Market_Annual Growth_Report

    CCB Beijing, 19 Oktober, miturut laporan sing dirilis dina iki dening firma riset Strategy Analytics, dodolan smartwatch global bakal mundhak 17% saben taun ing 2022, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 10% antarane 2021 lan 2027. pasar jam tangan pinter ngalami stagnasi penjualan kanggo pisanan ...
    Waca liyane
  • Smartwatch dadi pasangan urip sampeyan

    Smartwatch dadi pasangan urip sampeyan

    Smartwatch, minangka jeneng tabet, punika watch karo fungsi elektronik.Yen sampeyan ngangkat telpon kanggo maca warta, olahraga, utawa nelpon, bisa uga jam tangan pinter sing ngiringi sampeyan, utawa bisa uga dadi kanca telpon.Saiki akeh wong...
    Waca liyane
  • Saka gelang menyang jam tangan sing luwih cedhak, owah-owahan "wangun" nganggo pinter

    Saka gelang menyang jam tangan sing luwih cedhak, owah-owahan "wangun" nganggo pinter

    Gelang cerdas, sing bisa digunakake kanggo ngawasi olahraga saben dina lan populer ing antarane para penggemar olahraga lan penggemar fitness, kanthi tenang ngganti wujude dadi jam tangan cerdas kanthi cepet lan tangan jam virtual, lan fungsi sosial lan pambayaran dadi standar kanggo ...
    Waca liyane
  • COLMI Watch adol pisanan minangka bakul panas, fitur, umur baterei seimbang

    COLMI Watch adol pisanan minangka bakul panas, fitur, umur baterei seimbang

    Ing taun-taun pungkasan, pabrikan utama wis ngupayakake pasar sing bisa dipakai, lan produk nganggo pinter banget panas.COLMI terus mluku jero ing lapangan nyandhang pinter taun iki, ngluncurake jam tangan seri COLMI Watch C sing anyar.Kanggo COLMI Watch C60 anyar iki, m...
    Waca liyane
  • COLMI V33 |Wanita elegan diwiwiti saka jam tangan pinter

    COLMI V33 |Wanita elegan diwiwiti saka jam tangan pinter

    Keanggunan wanita minangka temperamen sing biasane nuduhake kapercayan lan kendel, sing ora mung katon luwih enom nanging uga menehi pesona unik.Ing item elegan sing ditresnani wanita, mesthi penting kanggo milih jam tangan sing elegan.Nggabungake tampilan elegan lan ...
    Waca liyane
  • COLMI i30 AMOLED Tekanan Darah Smartwatch

    COLMI i30 AMOLED Tekanan Darah Smartwatch

    Smartwatch Tekanan Darah COLMI i30 minangka piranti sing bisa dipakai sing menarik kanthi tampilan tutul AMOLED 1.3" lan akeh fitur kesehatan standar sing dikarepake. ...
    Waca liyane
  • Pasar smartwatch bakal tekan $156.3 milyar.

    Pasar smartwatch bakal tekan $156.3 milyar.

    LOS ANGELES, 29 Agustus 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Pasar jam tangan pintar global samesthine bakal tuwuh udakara udakara 20,1% sajrone ramalan 2022 nganti 2030. Ing taun 2030, CAGR bakal mundhak udakara $ 156,3 milyar.Panjaluk mundhak kanggo piranti sing bisa dipakai kanthi ...
    Waca liyane
  • Smartwatches apik, nanging smartwatches mewah iku bodho

    Smartwatches apik, nanging smartwatches mewah iku bodho

    Dave McQuillin wis ngginakaken luwih saka 10 taun nulis bab meh kabeh, nanging teknologi wis mesthi dadi salah siji saka kapentingan utama.Dheweke wis kerja ing koran, majalah, stasiun radio, situs web lan stasiun TV ing AS lan Eropa.Pasar jam tangan pinter wis ngrangkul ...
    Waca liyane
  • Carane mbusak data saka smartwatch utawa fitness tracker

    Carane mbusak data saka smartwatch utawa fitness tracker

    Jam tangan pinter lan pelacak fitness sing kita gunakake ing bangkekan dirancang kanggo nyimpen cathetan rinci babagan aktivitas kita, nanging kadhangkala sampeyan ora pengin ngrekam.Apa sampeyan pengin nerusake aktivitas fitness, kuwatir yen duwe data sing akeh banget ing jam tangan, ...
    Waca liyane
  • COLMI saiki kasedhiya minangka C-Series Smartwatch

    COLMI saiki kasedhiya minangka C-Series Smartwatch

    COLMI saiki nawakake macem-macem gaya jam tangan pinter layar demek kanthi rega $25-$45.Iki minangka pangurangan rega lengkap pisanan nganti saiki, ing ngisor rega biasa $ 28, nawakake diskon paling apik kaloro nganti saiki.Iki minangka nilai paling murah wiwit Gold Day, mung wektu sampeyan bakal nglampahi l...
    Waca liyane
  • Babagan jam tangan pinter

    Babagan jam tangan pinter

    Smartwatches minangka barang anyar saiki.Dheweke nindakake luwih saka mung nuduhake wektu.Padha bisa duwe app beda lan bisa nindakake iku migunani kaya menehi tandha nalika telpon muni.Sanajan duwe sistem operasi lan prosesor sing kapisah, jam tangan pinter utamane digunakake minangka akses ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2