smartwatch-banner
smartwatch-banner
smartwatch-banner
P28plus-banner

Pangembangan sajarah

crita merek

Ketemu TheKetemu The

Babagan COLMI: Perusahaan teknologi dhuwur sing fokus ing R&D lan manufaktur jam tangan cerdas.Diadegake ing 2012 kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.Kang siji saka supplier anjog pisanan kanggo ngetik industri wearable pinter lan mung fokus ing produk wearable pinter, setya ngembangaken diversifikasi produk single-line.

Adhedhasar pengalaman produksi 10 taun, kita nyedhiyakake layanan lan solusi ODM / OEM global.

Babagan awake dhewe
  • TAHUN

    taun Incorporation

  • +

    Staff

  • +

    Area ekspor

  • +

    Sertifikat

SERI P

  • COLMI C61 Smartwatch 1.9 inch Full Screen Calling Fashion Strap 100+ Model Olahraga Jam Tangan Pintar Kanggo Pria Wanita

    Produk populer

    COLMI C61 Smartwatch 1.9 inch Full Screen Calling Fashion Strap 100+ Model Olahraga Jam Tangan Pintar Kanggo Pria Wanita

    Waca liyane
  • COLMI C60 1.9 inch Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air Bluetooth Fungsi Panggilan Smartwatch Pria kanggo Android iOS telpon

    Produk populer

    COLMI C60 1.9 inch Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air Bluetooth Fungsi Panggilan Smartwatch Pria kanggo Android iOS telpon

    Waca liyane
  • COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android iOS telpon

    Produk populer

    COLMI SKY 8 Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Smartwatch Pria Kanggo Android iOS telpon

    Waca liyane
  • COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel Layar HD IP67 Waterproof Smartwatch

    Produk populer

    COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel Layar HD IP67 Waterproof Smartwatch

    Waca liyane
  • COLMI P15 Smart Watch Pria Full Touch Health Monitoring IP67 Waterproof Women Smartwatch

    Produk populer

    COLMI P15 Smart Watch Pria Full Touch Health Monitoring IP67 Waterproof Women Smartwatch

    Waca liyane
  • COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Smartwatch

    Produk populer

    COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Smartwatch

    Waca liyane
  • COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360*360 HD Layar Panggilan Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air

    Produk populer

    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360*360 HD Layar Panggilan Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air

    Waca liyane

PROSEDUR GABUNG

  • Hubungi kita

    Hubungi kita

  • formulir aplikasi

    formulir aplikasi

  • Rembugan awal

    Rembugan awal

  • Kunjungan pabrik

    Kunjungan pabrik

  • Konsultasi rinci

    Konsultasi rinci

  • Tandha kontrak

    Tandha kontrak

GABUNG US

"Kita setya nyedhiyakake elektronik cerdas sing hemat biaya, lan multifungsi

smartwatch bakal menehi wektu nalika kita wis ditemtokake kanggo ngematake.

promosi investasi
Gabung saiki

Warta panas