colmi

Produk

  • COLMI i10 Bluetooth Telpon Smart Watch Pria Wanita HD Layar Heart Rate Turu Fitness Tracker reloj babak Smartwatch

    COLMI i10 Bluetooth Telpon Smart Watch Pria Wanita HD Layar Heart Rate Turu Fitness Tracker reloj babak Smartwatch

    COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

     

    COLMI i10

    COLMI i10 minangka jam tangan cerdas bunder sing paling terjangkau.

     

    Spesifikasi COLMI i10

    Chipset utama: Goodix GR5515
    Chipset sekunder: JieLi AC6963A
    Sensor HR: HS3300
    Layar: 1.28 inch
    Resolusi layar: 240*240 piksel.
    Kapasitas baterei: 220 mAh
    Urip baterei: 3 ~ 7 dina
    Tingkat tahan banyu: IP67 tahan banyu
    APLIKASI: "Da Fit"
    Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.

     

  • COLMI i30 Smartwatch 1.3 inci AMOLED 360×360 Dhukungan Layar Tansah Ditampilake Smart Watch

    COLMI i30 Smartwatch 1.3 inci AMOLED 360×360 Dhukungan Layar Tansah Ditampilake Smart Watch

    COLMI i30 minangka jam tangan pinter paling anyar.
    Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar AMOLED 1,36 inci kanthi resolusi 390*390, piksel kasebut 2,64 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.Ing wektu sing padha, ndhukung fungsi Tansah On Tampilan, lan wektu tansah katon.

    Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi HN333, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

    Fungsi liyane: 5 set interaksi UI, dhukungan asisten swara, telpon Bluetooth.

  • COLMI i20 Smart Watch 1.32 inch 360×360 Layar Panggilan Bluetooth Detak Jantung Turu Kebugaran Tracker Smartwatch

    COLMI i20 Smart Watch 1.32 inch 360×360 Layar Panggilan Bluetooth Detak Jantung Turu Kebugaran Tracker Smartwatch

    COLMI i20 minangka jam tangan pintar Sub-kapal paling anyar.

    Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar HD 1,32 inci kanthi resolusi 360*360, piksel kasebut 2,25 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.
    Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi HN333, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

    Fungsi liyane: 3 set interaksi UI, dhukungan asisten swara, telpon Bluetooth.