. Grosir COLMI i30 Smartwatch 1.3 inch AMOLED 360 × 360 Dhukungan Layar Tansah Ing Tampilan Smart Watch Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI i30 Smartwatch 1.3 inci AMOLED 360×360 Dhukungan Layar Tansah Ditampilake Smart Watch

Katrangan singkat:

COLMI i30 minangka jam tangan pinter paling anyar.
Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar AMOLED 1,36 inci kanthi resolusi 390*390, piksel kasebut 2,64 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.Ing wektu sing padha, ndhukung fungsi Tansah On Tampilan, lan wektu tansah katon.

Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi HN333, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

Fungsi liyane: 5 set interaksi UI, dhukungan asisten swara, telpon Bluetooth.


Detail Produk

DETAIL PAGE

Tag produk

Video produk

Spesifikasi COLMI i20

chipset utama Realtek RTL8762DT
Chipset sekunder JieLi HN333
HR sencor SC7R31
Layar AMOLED 1.36 inch
Resolusi layar 390*390 piksel.
Kapasitas baterei 300 mAh
urip baterei 3 ~ 7 dina

Tingkat tahan banyu: IP68 tahan banyu

APLIKASI: FitCloudPro

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.

19

◐ Werna-warni Lan Halus Ngagetake Visi

Layar gedhe AMOLED tingkat retina, resolusi HD 360 * 360, luwih cetha, luwih alus, urip lan alus.

◐ Tansah Online Tansah Tutul

Jam kasebut disambungake menyang ponsel liwat Bluetooth kanggo nelpon, lan uga bisa njawab, nolak telpon, lan ndeleng cathetan telpon ing jam tangan.Apa iku olahraga njobo utawa ngatur housework ing ngarep, telpon dadi gampang lan nyaman.

◐ Angkat Tangan Kanggo Komunikasi Telpon Langsung, Tolak Telpon Deleng Rekam Telpon, Deleng Kontak, Telpon Langsung Saka Kontak

Nyelarasake karo ponsel, ndhukung pangeling SMS, push informasi sosial kayata Facebook, Twitter, etc., tampilan sinkron saka isi pesen aplikasi, lan tampilan sinkron saka macem-macem pangeling.

20
21

◐ Tansah Ing Salawas-lawase

Fungsi unik AMOLED sing tansah aktif uga bisa njaga wektu tampilan ing mode siyaga.Nduwe konsumsi energi sing luwih murah tinimbang layar TFT biasa lan layar IPS, ndadekke wektu siyaga luwih suwe, lan tansah ditampilake sedina muput.

◐ Ganti Nelpon Cantik definisi dhuwur kapan wae, ing endi wae

Sampeyan bisa nyambung menyang aplikasi seluler kanggo ndownload telpon sing luwih apik saka pasar telpon.

◐ 5 Set Antarmuka Menu

Ana 5 set antarmuka menu sing dibangun, kanthi gaya sing beda kanggo sampeyan pilih.

◐ Aja Kantun Telpon & Informasi

Ponsel lan jam tangan njaga sambungan Bluetooth, telpon, Facebook, Twitter, SMS lan informasi liyane, pangeling geter, gampang ditangani informasi penting.

23
26

◐ Al Voice Assistant

Al printah swara, sampeyan bisa mbukak macem-macem aplikasi liwat printah swara

◐ Smart Heart Rate Monitoring Manajemen Kesehatan Jantung

Nggunakake sensor detak jantung kinerja dhuwur, data luwih nyata-wektu lan akurat, lan bisa intelligently ngenali detak jantung abnormal lan kahanan liyane, ngijini sampeyan kanggo ngerti kondisi fisik lan seneng urip sehat.

◐ Ip68 Deep Waterproof

Bisa digunakake kanthi aman ing adegan urip saben dina kayata ngumbah tangan lan udan, lan bisa gampang ngatasi tes anti banyu.

25

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Bisa dadi sampeyan (1) Bisa dadi sampeyan (2) Bisa dadi sampeyan (3) Bisa dadi sampeyan (4) Sampeyan bisa uga (5) Sampeyan bisa uga (6) Sampeyan bisa dadi sampeyan (7) Sampeyan bisa uga (8) Sampeyan bisa uga (9) Sampeyan bisa uga (10) Sampeyan bisa uga (11) Sampeyan bisa uga (12) Sampeyan bisa uga (13) Sampeyan bisa uga (14) Sampeyan bisa uga (15) Sampeyan bisa uga (16) Sampeyan bisa uga (17) Sampeyan bisa uga (18) Sampeyan bisa uga (19) Sampeyan bisa uga (20) Sampeyan bisa uga (21) Sampeyan bisa uga (22) Sampeyan bisa uga (23) Sampeyan bisa uga (24) Sampeyan bisa uga (25) Sampeyan bisa uga (26)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita