. Grosir COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wanita Telpon Telpon Smartwatch Produsen lan Supplier Fashion |Colmi
colmi

Produk

COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wanita Dial Telpon Smartwatch Fashion

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.


  • Chipset utama:Realtek RTL8762CK
  • Chipset sekunder:JieLi AC6963A
  • HR sencor:LC11
  • G-sencor:SC7A20
  • Layar:1,69 in
  • Resolusi layar:240*280 résolusi.
  • Kapasitas baterei:235 mAh
  • Urip baterei:3 ~ 7 dina
  • Tingkat tahan banyu:IP67 anti banyu
  • APLIKASI:"Da Fit"
  • Detail Produk

    DETAIL PAGE

    Tag produk

    Video produk

    COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wom ( (3)

    COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

    COLMI P28 Plus Kab

    COLMI P28 Plus minangka jam tangan pinter generasi katelu paling anyar ing seri P kita.Lan iku versi nganyari saka P28.

    Wis baterei luwih gedhe.Ing wektu sing padha, fitur-fitur kasebut ditambahake: Telpon Jawab Bluetooth, Telpon Dial Bluetooth.

    ◐ Tetep Sehat

    > Kesehatan: Monitor Denyut Jantung 24/7, Tekanan Darah, Oksigen Darah, Pelacak Turu, Ambegan, Pangeling banyu ngombe, Pangeling kanggo mindhah, pangeling wektu menstruasi wanita, Dhukungan APP kesehatan.

    > Urip: Telpon Jawab Bluetooth, Telpon Dial Bluetooth, Pangeling Pesen, Jam weker, Cuaca, Remot musik, Remot kamera, Senter, Temokake telpon, pasuryan jam tangan dinamis, pasar jam tangan (100+ jam tangan), pasuryan jam tangan khusus (sampeyan bisa nyetel gambar sing disenengi minangka pasuryan jam), Setel wektu mati layar, mode Aja ngganggu.

    > Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina (Langkah, kalori, jarak), anti banyu IP67, 28 Mode Latihan, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.

    Kanthi umur baterei nganti 3 ~ 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.

    COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wom ( (4)

    ◐ Colmi P28 Plus The Moment L Met You

    1.69 inch tampilan hd |bluetooth nelpon multl olahraga mode |urip baterei awet |manajemen kesehatan

    ◐ Kerajinan Screenexquisite Gedhe

    Desain tanpa wates, 1.69 inci tft 240 * 280 kanthi tampilan hd melengkung 2.5d, nggawa sampeyan luwih akeh.

    ◐ 24 Jam Real-time Heart Rate Monitor

    Dibangun ing sensor detak jantung optik nggabungake algo-ritma cerdas, menehi perhatian marang kesehatan jantung kabeh dina;iku ngawasi jam ora ketompo rhr utawa ngleksanani detak jantung ac-curately.

    ◐ Notifikasi wektu nyata

    Aja kantun warta penting!

    Pangeling kedher nalika ana pesen, telpon mlebu, kabar app

    COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wanita ( (5)
    COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wom ( (6)

    ◐ Turu Lacak Ngimpi Apik Saben Dina

    Pelacakan turu otomatis bisa nganalisa data turu.Kanggo mbantu sampeyan mbentuk jam biologi kesehatan

    ◐ 28 Mode Olahraga Ngancani Sampeyan Nyabrang Gunung Lan Segara

    Lebokake olahraga, ana 28 jinis mode olahraga, ora preduli ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, sampeyan bisa nindakake olahraga bebarengan.

    ◐ Latihan Cerdas Ilmu

    Analisis data olahraga profesional ngidini sampeyan olahraga sing luwih dikenal

    ◐ Ip67 Waterproof

    Free kuwatir bab banyu lan sumpah karo ip67 tingkat anti banyu

    ◐ Urip baterei awet

    Baterei internal 235mah, kanthi wektu kerja bluetooth nelpon nganti 3 dina;wektu siyaga 5 dina.Tanpa sambungan bluetooth, wektu kerja nganti 7 dina, wektu siyaga 25 dina

    COLMI P28 Plus Chip App Unisex Smart Watch Layar Gedhe Pria Wanita ( (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (1) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (2) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (3) Jam pintar COLMI P28 Plus (4) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (5) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (6) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (7) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (8) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (9) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (10) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (11) Jam pintar COLMI P28 Plus (12) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (13) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (14) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (15) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (16) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (17) Jam tangan pintar COLMI P28 Plus (18)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita