. Grosir COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Layar IP67 Waterproof Smartwatch Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel Layar HD IP67 Waterproof Smartwatch

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI SKY 5 Plus

> Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina, IP67 anti banyu, 8 Mode Olahraga, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.

> Kesehatan: Denyut Jantung 24/7, Tekanan Darah, Nelusuri Turu & Tahap, Pangeling kanggo Pindhah.

> Urip: Kabar Smartphone, Jam weker, ndhukung pasuryan watch adat, Dibangun ing 2 game.

Kanthi umur baterei nganti 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.


Detail Produk

Kaca Rincian

Tag produk

Kaca Rincian (7)

◐ Jam Tangan Cerdas Fashion Klasik

Resolusi HD丨Manajemen Sehat & Olahraga 丨Game Populer丨Baterei Super Awet

◐ Resolusi HD 360*360 Piksel

1.32 inch layar gedhe

Kualitas gambar sing luwih alus, tampilan informasi luwih akeh, pengalaman operasi sing luwih lancar.

◐ Layar Tutul Lengkap Kanthi Telung Tombol

Desain awak logam, teknologi permukaan perlindungan lingkungan kanggo nggawe integrasi teknologi tradisional lan teknologi modern.

◐ Four Matching

Gunakake tali kulit Silicone + Microfiber, Ndhukung nyopot tali kanthi cepet, ngalih cepet ing antarane macem-macem gaya, Gelang kanthi kesempatan.

Kaca Rincian (11)
Kaca Rincian (9)

◐ 24 jam

Ngawasi Denyut Jantung

Sensor detak jantung optik PPG sing dibangun, digabungake karo algoritma detak jantung sing cerdas, ngawasi detak jantung saben jam.Prasetel nilai weker detak jantung, lan cukup rencana wektu olahraga lan jumlah olahraga.

◐ Tekanan Darah & Deteksi Oksigen Darah

Ukur kapan wae, rekam asil tes tekanan getih lan tes oksigen getih meh 7 kaping.

◐ Kapribaden Definisi Dhiri

Nonton prasetel 4 Dial multifungsi lan 1 Dial khusus, Dafit bisa ndownload dial massal.

◐ Game Hiburan

2 Game sing paling populer, kayata manuk enom, 2048, mbantu sampeyan ngleksanani tangan lan mata, lan ngeculake tekanan.

Kaca Rincian (3)
Kaca Rincian (2)

◐ Akeh Mode Olahraga

Ndhukung 8 mode olahraga profesional, nyedhiyakake data olahraga sing luwih rinci.

◐ Pangeling Pesen nyata-wektu

SMS, WhatsApp, QQ, Facebook, Twitter lan kabar pesen APP liyane, pangeling geter cerdas, supaya ora ilang informasi penting.

◐ Pangeling Telpon

Apa ing fitness utawa nyopir, telpon seluler di-push menyang watch ing wektu, Sampeyan mung kudu ngangkat tangan kanggo mriksa lan nggawe komunikasi dadi gampang.

◐ 220mAh Urip baterei dawa

Baterei 220mA sing dibangun ing, umur baterei sing kuwat, Wektu siyaga kira-kira 15 dina, lan wektu panggunaan normal nganti 5-7 dina.

Kaca Rincian (1)
Kaca Rincian (7)

◐ Super Chip Konsumsi Daya Ultra-kurang

Nggunakake chip kinerja dhuwur lan kurang daya kanggo entuk petungan konsumsi daya sing luwih murah ing latihan, detak jantung, ngawasi turu, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita