. Grosir COLMI C61 Smartwatch 1.9 inch Full Screen Calling Fashion Strap 100+ Model Olahraga Smart Watch Kanggo Pria Wanita Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI C61 Smartwatch 1.9 inch Full Screen Calling Fashion Strap 100+ Model Olahraga Jam Tangan Pintar Kanggo Pria Wanita

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI C60 Spesifikasi dhasar

  • Layar: IPS 1.9 inch
  • Resolusi layar: 240*280.
  • Baterei: 230 mAh
  • Tingkat tahan banyu: IP67 tahan banyu
  • CPU: RTL8762D
  • Pasuryan Watch: Pasuryan jam tangan dinamis, pasar jam tangan lan pasuryan jam tangan DIY (sampeyan bisa nyetel gambar sing disenengi minangka pasuryan jam).
  • Speaker Hi-Fi.

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.


Detail Produk

DETAIL PAGE

Tag produk

Jam tangan pinter C60

◐ Fungsi COLMI C61

COLMI C61 minangka jam tangan pinter layar lengkap paling anyar saka seri COLMI C.Dibandhingake karo C60, C61 nganggo chip oksigen getih anyar, sing nggunakake lampu abang kanggo ngukur oksigen getih, lan data luwih akurat.Lan proses produksi jam tangan wis ditingkatake kanggo entuk rasio layar sing luwih gedhe.Ing wektu sing padha, luwih saka 100 mode olahraga wis ditambahake.

Apa sing wis dianyari?

Layar sing luwih apik: Iku nganggo layar IPS HD 1.9-inci lan nggunakake proses tapel wates layar Narrow Wall sing dikembangake kanthi mandiri dening COLMI, kanthi efek visual tanpa wates sakabèhé, lan rasio layar meh 95% kanggo nggayuh sing paling apik ing bidang jam tangan pinter. .
 
chip kuwat: C61 nggunakake chip utama RTL8762D.Iku adopts BT 5.1 teknologi Low Energy, kang nyuda konsumsi daya dening 20% ​​lan
tingkat transmisi dening 30% dibandhingake karo teknologi generasi sadurungé.Iku chip utama smart wearable karo paling
konsumsi daya saiki.
 
panyimpenan luwih gedhe: C61 uga wis dibangun ing memori luwih gedhe, bisa sijine 5 set antarmuka UI lan 28 dials dibangun ing.
 
Fungsi liyane: Telpon BT, kertu bisnis, dompet, kesehatan, olahraga lan fungsi liyane nunggu sampeyan nemokake.
Jam tangan pinter C60
Jam tangan pinter C60

◐ Basa COLMI C61

Tionghoa, Cina Tradisional, Inggris, Jerman, Rusia, Spanyol, Portugis, Prancis, Jepang, Arab, Walanda, Italia, Ceko, Yunani, Ibrani Malaysia, Persia, Polandia, Thai, Vietnam, Finlandia, Roma, Turki, Kroasia, Ukraina

Layar wutuh 1,9-inci kanthi rasio layar-kanggo-awak 95%.

Kanthi ngelmu kebatinan sempit 0.8MM lan rasio layar-kanggo-awak 95%, iki minangka layar unggulan ing jam tangan;Kanthi kristal kaca melengkung 3D, terintegrasi, lan saben tutul lancar lan santai.Saka sensori kanggo tactile, iku cocog sampurna.

Telpon Bluetooth Aja kantun telpon siji

apa sampeyan lagi kerja utawa olahraga, jam tangan iki minangka asisten pribadi sampeyan.Ndhukung telpon Bluetooth, sampeyan bisa njawab lan nutup telpon, lan sampeyan uga bisa nggunakake log telpon watch kanggo nelpon maneh.

Siji tombol kanggo nelpon maneh, komunikasi luwih akeh wektu lan gaweyan.

Al voice assistant Intelligent kanca pribadi

Iku jam tangan lan asisten pinter sampeyan.Tutul asisten swara lan tangi swara cerdas, ing telpon, urip cerdas ngiringi sampeyan.

Jam tangan pinter C60
Jam tangan pinter C60

150+ panggilan sing apik kanggo macem-macem pengalaman Telpon khusus uga kasedhiya

Gaya dial sing beda-beda kasedhiya kanggo sampeyan milih, supaya sampeyan bisa entuk kesegaran sing luwih cilik saben dina lan tansah nangkep gaya trendi. Macem-macem dial ing pembuangan sampeyan.Ana telpon sing luwih pribadi ing pasar telpon.Ora cukup, banjur pilih gambar favorit saka telpon lan DIY dial dhewe.

Mitra olahraga kabeh-babak, ngancani sampeyan ing kabeh latihan, Ngancani sampeyan nganti pungkasan

ndhukung macem-macem mode olahraga, mung angkat bangkekan kanggo ndeleng kabeh data olahraga, kayata langkah, jarak, kalori, detak jantung, lsp.

110+ MODE OLAHRAGA

Lansiran Pesen Cerdas Aja kantun telpon & pesen

Pangeling geter pesen, ora wedi kelangan barang penting, push SMS Tampilan sing diselarasake ing antarane jam tangan lan telpon, sampeyan bisa mriksa kanthi tangan munggah. Peningkatan efisiensi jelas.

Monitor denyut jantung terus-terusan

Sensor detak jantung dinamis sing akurat kanggo kabeh warna kulit lan wong wulu, ngawasi terus-terusan 24 jam kanthi wektu nyata. Jaga kesehatan jantung sawayah-wayah.

Jam tangan pinter C60
15

IP67 anti banyu

Proses anti banyu sing disegel banget, struktur sing ditutup kanthi kenceng kinerja anti banyu sing apik, ora kuwatir kanggo panggunaan saben dina.

Ngawasi Turu Mbantu sampeyan turu kanthi apik saben wengi

Jam kasebut nyathet total durasi turu, turu jero lan durasi turu entheng, nggawe laporan analisis, supaya sampeyan bisa luwih ngerti status turu lan ngembangake kabiasaan turu sing apik.

16
17

Urip baterei sing kuat, kasenengan sing ora mandheg

Pangisi daya magnet sing trep, tutul, sampeyan bisa ngisi daya.Siji daya lengkap, sampeyan bisa Play free .Kuat lan nyenengake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • jam tangan pinter2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita