. Pitakonan - Shenzhen Colmi Technology Co., Ltd.
colmi

Pitakonan

Q1.Apa MOQ sampeyan?Aku bisa njaluk supaya sampel?

A: MOQ 10pcs, lan pisanan 10 sampel kanggo tes kualitas disambut.

Q2.Apa wektu timbal lan wektu pengiriman?

A1: Kita tansah nyimpen jumlah gedhe ing saham, barang bisa dikirim metu ing 1-3 dina apa.

A2: Kanggo pesenan biasa, kita dikirim dening DHL, wektu pengiriman kira-kira 3-7 dina kerja teka.

Q3.Apa biaya pengiriman?

A: Yen sampeyan njaluk cara pengiriman liyane kaya UPS, FEDEX lan TNT etc, utawa panjalukan ing invoice, hubungi kita.

Q4.Apa cara pembayaran?

A1: sing ndhukung BOLETO, Mastercard, Visa, e-Checking, PAYLATER, T/T.

A2: Yen sampeyan pengin mbayar langsung menyang akun bank kita, utawa mbayar RMB, mangga takon kita langsung.

Q5.Apa aku bisa nyithak merek / logo dhewe ing barang kasebut?

A2: Ya, kita bisa nyithak logo pelanggan ing barang kasebut.

A3: Yen sampeyan duwe desain siap kanggo logo, kirim menyang kita lan konfirmasi posisi logo.

A4: Yen sampeyan butuh tanpa jeneng merek utawa OEM merek sampeyan dhewe, mangga takon langsung.

Q6.Apa kualitas Smart Watch sampeyan?Apa sampeyan nawakake layanan sawise-sales?

A1: Kita nindakake inspeksi sampling sajrone bahan mentah mlebu, produksi inline, produk rampung kanggo njamin kualitas kita miturut standar AQL.

A2: Kabeh produk kanthi garansi 12 cangkeme.

Q7.Apa sampeyan bisa ndhukung aplikasi kustomisasi?

A: Kita nawakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan, hubungi salesman sing berpengalaman langsung.Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane."Kirim" pesen kita ing ngisor iki!