. Grosir COLMI i20 Smart Watch 1.32 inch 360×360 Layar Bluetooth Telpon Detak Jantung Turu Fitness Tracker Smartwatch Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI i20 Smart Watch 1.32 inch 360×360 Layar Panggilan Bluetooth Detak Jantung Turu Kebugaran Tracker Smartwatch

Katrangan singkat:

COLMI i20 minangka jam tangan pintar Sub-kapal paling anyar.

Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar HD 1,32 inci kanthi resolusi 360*360, piksel kasebut 2,25 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.
Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi HN333, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

Fungsi liyane: 3 set interaksi UI, dhukungan asisten swara, telpon Bluetooth.


Detail Produk

DETAIL PAGE

Tag produk

Video produk

Spesifikasi COLMI i20

chipset utama Realtek RTL8762DT
Chipset sekunder JieLi HN333
HR sencor SC7R31
Layar 1.32 inchi
Resolusi layar 360*360 piksel.
Kapasitas baterei 280 mAh
urip baterei 3 ~ 7 dina
Tingkat anti banyu IP67 anti banyu
APLIKASI FitCloudPro

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.

Jam Pintar COLMI i20 1.32 inci Layar Biru 360x360 ( (13)

◐ Pergelangan Tangan Gaya Lanjutan Klasik

HD cakrawala |Pemantauan kesehatan sing komprehensif |Al asisten swara |toleransi kuwat

◐ Layar sing luwih gedhe sing luwih apik

Tampilan warni HD 1.32 inci kanthi 360 * 360 piksel, kaca mlengkung terintegrasi 2.5D, nyedhiyakake tampilan sing luwih cetha lan luwih jembar.

◐ Telpon sing bakal teka Jawaban siji-klik

Ora preduli ing omah, mlaku-mlaku, sepedaan, lsp, sampeyan ora bakal kejawab telpon penting nalika nyelehake ponsel.

◐ Speaker Lan Mikrofon Dibangun

Dilengkapi speaker lan mikropon independen, nikmati jagad swara

Jam Pintar COLMI i20 1,32 inci Layar Biru 360x360 ( (14)
Jam Pintar COLMI i20 1.32 inci Layar Biru 360x360 ( (12)

◐ Deleng Liyane Sing Sampeyan Kepengin Ing Ultra Hd

Dadi apa sing dikarepake, yen sampeyan pengin, thanks kanggo area tampilan 1.32-inch, kang wis lincreosod dening 14% dibandhingake karo generasi sadurunge, lan pamer 72.4% rasio layar-kanggo-boay sing antarane paling dhuwur ing industri smartwatch.

◐ Monitor Denyut Jantung 24 jam

Sensor detak jantung optik sing dibangun, digabungake karo algoritma detak jantung cerdas, menehi perhatian marang owah-owahan detak jantung sedina muput, lan bisa ngawasi kanthi akurat detak jantung istirahat lan detak jantung olahraga.

◐ Monitoring Kesehatan

Dibangun ing ngawasi detak jantung, pangukuran tekanan getih lan deteksi jenuh oksigen getih, nglindhungi kesehatan kanthi cara kabeh.

◐ Ngawasi Turu Ngimpi Apik Saben Dina

Lacak kahanan turu, ngawasi kualitas turu, lan nggawe laporan ngawasi turu profesional, mbantu sampeyan turu kanthi nyenyak saben wengi.

Jam Pintar COLMI i20 1,32 inci Layar Biru 360x360 ( (15)
Jam Pintar COLMI i20 1,32 inci Layar Biru 360x360 ( (16)

◐ Multiple Sport Modes Workout Kapan Saja

Ing antarane macem-macem mode olahraga, manawa sampeyan bakal nemokake sawetara sing sampeyan tresnani

◐ Notifikasi Pangeling wektu nyata

SMS sing bakal teka, kabar saka macem-macem APPS bisa di-push menyang jam tangan sampeyan kanthi pangeling sing kedher, aja lali sing penting

◐ Al Asisten Swara Cerdas

Urip sing cerdas, nggawe urip luwih gampang, luwih gratis, lan luwih santai

◐ Dial Inovatif Eksklusif, Kebak Fun

Kanthi tutul driji, sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane mode cahya awan / wengi

Jam Pintar COLMI i20 1,32 inci 360x360 Biru Layar ( (18)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • DETAIL (1) DETAIL (2) DETAIL (3) DETAIL (4) DETAIL (5) DETAIL (6) DATA (7) DATA (8) DETAIL (9) DETAIL (10) DATA (11) DETAIL (12) DETAIL (13) DATA (14) DETAIL (15) DATA (16) DATA (17) DATA (18) DATA (19) DETAIL (20)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita