. Grosir COLMI C60 1.9inch Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Bluetooth Telpon Fungsi Smartwatch Pria Kanggo Android iOS telpon Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI C60 1.9 inch Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air Bluetooth Fungsi Panggilan Smartwatch Pria kanggo Android iOS telpon

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI C60 Spesifikasi dhasar

  • Layar: IPS 1.9 inch
  • Resolusi layar: 240*280.
  • Baterei: 290 mAh
  • Tingkat tahan banyu: IP67 tahan banyu
  • CPU: RTL8762DK
  • Pasuryan Watch: Pasuryan jam tangan dinamis, pasar jam tangan lan pasuryan jam tangan DIY (sampeyan bisa nyetel gambar sing disenengi minangka pasuryan jam).
  • Speaker Hi-Fi.

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.


Detail Produk

DETAIL PAGE

Tag produk

Video produk

Jam tangan pinter C60

◐ Fungsi COLMI C60

> Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina, anti banyu IP67, 19 Mode Olahraga, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.

> Kesehatan: Monitor Denyut Jantung 24/7, monitor BP, monitor Spo2, Pelacak turu, Ambegan.

> Urip: Kabar Smartphone, Jam weker, ndhukung tampilan jam tangan khusus, Mikropon sensitivitas dhuwur, Speaker Hi-Fi, Fungsi telpon.

Kanthi umur baterei nganti 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.

◐ Basa COLMI C60

Cina, Inggris, Spanyol, Portugis, Jerman, Italia, Prancis, Rusia, Jepang, Polandia, Vietnam, Arab, Ibrani, Thai, Kroasia, Turki, Malaysia, Finlandia, Yunani, Romania

Kesehatan cerdas digawe prasaja

7 dina urip baterei

Sistem operasi lan aplikasi sing kuat

ndhukung tampilan HD 1.9-inch

Jam tangan pinter C60
Jam tangan pinter C60

Kompak Body HD Tampilan Gedhe

Jam kasebut digawe khusus kanggo olahraga. Priksa informasi kanthi gampang nganggo tampilan kontrol tutul gedhe 1.9".

24 JAM REAL-TIME monitor denyut jantung

BUILTIN OPTICAL HEARTRATATE SENSOR nggabungke cerdas ALGO-RITHM, iku mbayar manungsa waé ON YOUR HEALTH ALL DAY;IT ngawasi HR Panjenengan ora preduli RHR UTAWA Olah Raga jantung AC-CURATELY.

19 Mode Latihan

Jam kasebut nyedhiyakake 19 mode latihan sing dibangun, ngidini kanggo nyukupi kabutuhan umume para penggemar olahraga lan ngrekam informasi olahraga sing beda-beda.

SPO2 nelusuri

Haylou GST ndhukung kanggo nguji tingkat oksigen getih sampeyan sawayah-wayah, supaya sampeyan bisa ngerteni kondisi fisik sing luwih apik.*Data lan asil ngawasi mung kanggo referensi, ora kanggo diagnosis lan perawatan.

 
Jam tangan pinter C60
Jam tangan pinter C60

Layar wutuh

Nggunakake proses wates layar tembok sempit sing dikembangake kanthi mandiri dening COLMI, efek visual sakabèhé ora ana watese, lan rasio layar minangka sing paling apik ing bidang piranti sing bisa dipakai pinter.

Ngawasi Denyut Jantung Sedina muput Tansah Care Sapa wae

Ngawasi detak jantung 24 jam saben dina kanthi ngelingi kesehatan.Deleng data detak jantung anyar liwat Aplikasi seluler.*Data lan asil ngawasi mung kanggo referensi, ora kanggo diagnosis lan perawatan.

Ngawasi Turu Cerdas

Kanthi otomatis ngenali status turu lan ngrekam data kayata durasi lan ambane turu tanpa perlu nyetel kanthi manual.

pangeling telpon Nolak kanggo njawab telpon

Ngelingake sampeyan kabeh telpon mlebu, nuduhake nomer utawa jeneng kontak, lan ora kantun telpon penting.

Jam tangan pinter C60
15

BATERAI Awet ora bakal ngeculke sampeyan

Yen sampeyan lagi ngemas kanggo lelungan bisnis, irit papan ing koper lan tinggalake pangisi daya ing omah tanpa kuwatir yen baterei entek.

Kabar pesen Sinkronisasi wektu nyata

Dhukungan SMS, QQ, WeChat, Facebook lan pesen sosial liyane. Isi kasebut di-push ing wektu nyata lan disinkronake karo ponsel.Aja kantun warta penting.

16
17

lP67 dirating anti banyu Weatherproof

Proteksi tingkat IP67, bisa digunakake nalika ngumbah tangan, udan, olahraga lan kringet.Ora wedi angin lan udan, ngancani sampeyan luwih maju.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • jam tangan pinter2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita