. Grosir COLMI P15 Smart Watch Pria Full Touch Health Monitoring IP67 Waterproof Women Smartwatch Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI P15 Smart Watch Pria Full Touch Health Monitoring IP67 Waterproof Women Smartwatch

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI P15

> Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina, IP67 anti banyu, 7 Mode Olahraga, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.> Kesehatan: Denyut Jantung 24/7, Tekanan Darah, Oksigen Darah, Nelusuri Turu & Tahap, Pangeling kanggo Obah.> Urip: Kabar Smartphone, Jam weker, Cuaca, Rana, Kontrol musik, 50+ jam tangan.Kanthi umur baterei nganti 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.


Detail Produk

Kaca Rincian

Tag produk

Video produk

7

Basa

Informasi push: ndhukung kabeh basa jam tangan pinter: Inggris, Spanyol, Portugis, Jerman, Prancis, Rusia, Italia, Thailand, Walanda, Ceko, Turki, Malaysia, Slovak, Polandia, Jepang, Basa aplikasi Cina: Inggris, Arab, Ceko, Jerman, Yunani, Prancis, Hindi, Hongaria, Italia, Jepang, Korea, Walanda, Polandia, Portugis, Rusia, Slovak, Turki, Thai, Kroasia, Cina

Warna lan Clarity. 

Ngluwihi Pangerten.

Iku nggawe sesanti kuwat lan terpadu;Rasio layar-kanggo-awak ultra-dhuwur, tengah ing sisih ndhuwur, ngisor, kiwa, lan tengen layar.Tampilan sing cetha, apik banget, lan sejatine urip, kanthi warna sing jelas supaya bisa dibaca kanthi lancar.

◐ Handy Ing Manajemen Urip Saben Dina Ana ing Bangkekan Panjenengan

Asisten 24/7, anggere sampeyan pengin ngangkat bangkekan kanthi entheng

8
11

◐ L Bakal Tansah Nggatekake Owah-owahan Denyut Jantung

Liwat sensor cahya ijo, aliran getih ing kulit dianalisis lan detak jantung ditampilake ing wektu nyata kanggo ngindhari detak jantung sing berlebihan sing disebabake dening olahraga sing ora wajar.

◐ Oksigen getih

Spo2 minangka indikator utama kesehatan manungsa.Yen sampeyan melu kerja mental sing terus-terusan, mlayu maraton, utawa ngleksanani olahraga ruangan sing kuat, sampeyan bisa nguji tingkat Spo2 nalika sampeyan ora sehat, ngerteni kondisi fisik lan njaga kesehatan.

◐ Tekanan Darah

Priksa App Monitor Kesehatan Tekanan Darah.Sadurunge nggunakake pisanan mung lungguhan, banjur sensor pinter ngukur tekanan getih liwat analisis gelombang pulsa nalika sampeyan nganggo.

◐ Jaga Turu Lan Tambah Vitalitas

Turu sing apik bakal nggawe urip lan kerja dadi luwih nyaman.Liwat ngawasi turu, turu entheng lan banyu jero bisa ditampilake kanggo mbantu sampeyan Ngerti kualitas turu.

12
10

◐ Sistem Olahraga Cerdas Kanggo Sampeyan Sing Seneng Olahraga

Mode olahraga mandiri lan deteksi denyut jantung wektu nyata sajrone olahraga, ilmu cerdas bakal nuntun sampeyan njelajah urip sing luwih sehat.

◐ Lp67 Waterproof Ngancani Sampeyan Kapan Saja

Nganggo tanpa kendhat, sampeyan bisa nggunakake nalika kringet, nglangi utawa udan. Nyukupi kabutuhan saben dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaca Rincian (1) Kaca Rincian (2) Kaca Rincian (3) Kaca Rincian (4) Kaca Rincian (5) Kaca Rincian (6) Kaca Rincian (7) Kaca Rincian (8) Kaca Rincian (9) Kaca Rincian (10) Kaca Rincian (11) Kaca Rincian (12) Kaca Rincian (13)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita