. Grosir COLMI i10 Bluetooth Telpon Smart Watch Pria Wanita HD Layar Denyut Jantung Turu Fitness Tracker reloj babak Smartwatch Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI i10 Bluetooth Telpon Smart Watch Pria Wanita HD Layar Heart Rate Turu Fitness Tracker reloj babak Smartwatch

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

 

COLMI i10

COLMI i10 minangka jam tangan cerdas bunder sing paling terjangkau.

 

Spesifikasi COLMI i10

Chipset utama: Goodix GR5515
Chipset sekunder: JieLi AC6963A
Sensor HR: HS3300
Layar: 1.28 inch
Resolusi layar: 240*240 piksel.
Kapasitas baterei: 220 mAh
Urip baterei: 3 ~ 7 dina
Tingkat tahan banyu: IP67 tahan banyu
APLIKASI: "Da Fit"
Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.

 


Detail Produk

DETAIL PAGE

Tag produk

Video produk

Spesifikasi COLMI i10

i10

Retina HD layar werna Kondensasi Wektu

Layar werna definisi dhuwur 1.28 inci kanthi rincian tampilan sing cetha lan cetha.
2.5D kaca melengkung terintegrasi, ngetutake tren fashion.
Ramping lan anget, alus lan elegan.

Ngomong kapan wae, komunikasi langsung

Nelpon, njawab telpon, nolak telpon, fungsi telpon Bluetooth.Nganggo speaker kualitas dhuwur karo teknologi akustik dhuwur kualitas swara AM, nggawe telpon luwih cetha.Kapan wae, ing ngendi wae, supaya komunikasi luwih bebas, nemu urip sing trep sing digawa nganggo nganggo cerdas.

jam tangan pinter i10
jam tangan pintar i10 kab

Dial ayu nguripake ing bakal Donya sampeyan kanggo nemtokake

Akeh dial sing beda-beda, dial sing beda-beda kanggo adegan sing beda-beda, kanthi gaya busana sampeyan dhewe, jagad sampeyan ditemtokake dening sampeyan.

Ing tekan Kesederhanaan operasi

Layar demek lan antarmuka pangguna dirancang kanggo nggawe fungsi cerdas kanthi signifikan nambah ikatan karo jam tangan lan frekuensi panggunaan bola-bali.Cepet lan gampang kanggo ngrampungake operasi, konsep desain prasaja lan tutul fungsi kanggo entuk apik

jam tangan pinter i10
jam tangan pintar i10 kab

Aja kantun tandha pesen

Tandha SMS lan pesen liyane saka macem-macem aplikasi sosial Tampilan wektu nyata ora bakal kantun informasi penting

Monitoring Tekanan Darah Denyut Jantung Perawatan kesehatan sing trep sedina muput

Pemantauan detak jantung sing cerdas sedina muput kanggo nganalisa kesehatan lan ngoptimalake latihan.Ngawasi lan menehi tandha detak jantung kapan wae, ing endi wae, supaya sampeyan bisa ngerti kahanan fisik lan nikmati urip sing luwih sehat kanthi cepet lan algoritma sing akurat, luwih intim.

jam tangan pintar i10 kab

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Jam tangan pintar COLMI i10 (1) Jam tangan pintar COLMI i10 (2) COLMI i10 Smartwatch (4) Jam tangan pintar COLMI i10 (5) COLMI i10 Smartwatch (6) COLMI i10 Smartwatch (7) Jam tangan pintar COLMI i10 (9) COLMI i10 Smartwatch (12) COLMI i10 Smartwatch (13) COLMI i10 Smartwatch (14) COLMI i10 Smartwatch (15) COLMI i10 Smartwatch (16) COLMI i10 Smartwatch (18) COLMI i10 Smartwatch (19)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita