. Grosir COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360*360 HD Layar Telpon Smart Watch Wanita IP67 Waterproof Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360*360 HD Layar Panggilan Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.


  • Chipset utama:Realtek RTL8762DT
  • Chipset sekunder:JieLi AC6963A
  • HR sencor:VC32S
  • Layar:1.32 inchi
  • Resolusi layar:360*360 piksel
  • Kapasitas baterei:300 mAh
  • Urip baterei:3 ~ 7 dina
  • Tingkat tahan banyu:IP67 anti banyu
  • APLIKASI:Da fit
  • Detail Produk

    Kaca Rincian

    Tag produk

    Video produk

    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (1)

    COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

    COLMI M40 - jam tangan pinter layar HD

    Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar HD 1,32 inci kanthi resolusi 360*360, piksel kasebut 2,25 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.

    Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi AC6963A, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

    Fungsi liyane: 2 set interaksi UI, 2 game, telpon Bluetooth.

    ◐ Notifikasi Pesen Sinkronisasi wektu nyata

    Ndhukung SMS, QQ, weChat, Facebook lan pesen sosial liyane.Isi di-push ing wektu nyata lan diselarasake karo ponsel.Aja kantun warta penting.

    ◐ Pangeling Telpon Ora Njawab Telpon

    Ngelingake sampeyan kabeh telpon mlebu, nuduhake nomer utawa jeneng kontak, lan ora kantun telpon penting

    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (8)
    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (7)

    ◐ Deleng Liyane Sing Sampeyan Kepengin Ing Ultra Hd

    Dadi apa sing dikarepake, yen sampeyan pengin, thanks kanggo area tampilan 1.32-inch, kang wis lincreosod dening 14% dibandhingake karo generasi sadurunge, lan pamer 72.4% rasio layar-kanggo-boay sing antarane paling dhuwur ing industri smartwatch.

    ◐ Monitor Denyut Jantung 24 jam

    Sensor detak jantung optik sing dibangun, digabungake karo algoritma detak jantung cerdas, menehi perhatian marang owah-owahan detak jantung sedina muput, lan bisa ngawasi kanthi akurat detak jantung istirahat lan detak jantung olahraga.

    ◐ Ngitung Data Latihan kanthi Akurat

    Jarak tempuh, kacepetan, detak jantung, kalori lan data liyane sajrone olahraga direkam kanggo sampeyan kanthi nyata.28 olah raga populer lagi ditindakake. Seneng-seneng karo olahraga sing trendi lan bukak postur sing luwih sehat.

    ◐ Ngawasi Turu Turu Manis, Kebak Energi

    Ngawasi tahapan turu kanthi akurat lan kanthi cerdas ngenali turu sing jero, turu entheng lan tangi.Sekilas turu sing sehat

    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (6)
    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360360 HD Layar Panggilan Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (11)

    ◐ Pangukuran Tekanan Darah lan Oksigen

    Priksa pratondho kesehatan lan ukur asil langsung ing data tampilan jam tangan lan sinkronake menyang aplikasi seluler ngawasi kesehatan sawayah-wayah
    (Data pangukuran mung kanggo referensi lan ora bisa digunakake minangka data medis)

    ◐ Lp67 Rated Waterproof Weatherproof

    lP67 tingkat anti banyu lan bledug, supaya bisa digunakake nalika ngumbah tangan, nalika udan utawa nalika nglangi .Jam tangan uga bisa digunakake kanthi normal, tanpa wedi karo unsur, kanggo ngiringi sampeyan luwih maju.

    ◐ Ngalih Bebas Antarane 100+Wajahan

    Akeh kombinasi setelan tren sing cocog karo swasana ati lan rasukan sampeyan ing dina iki.

    ◐ Kekuwatan sing Ora Bakal Ngilangke Sampeyan

    Yen sampeyan lagi ngemas kanggo lelungan bisnis, ngirit papan lan tinggalake pangisi daya M40 ing omah tanpa kuwatir yen baterei bakal entek.

    Jam kasebut ngemot dhaptar ekstensif fitur super kuat menyang awak sing ramping lan entheng, nanging isih duwe daya tahan nganti 7 dina saka siji fuli-charge kanthi panggunaan khas.

    COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (14)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (1) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (2) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (3) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (4) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (5) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (6) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (7) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (8) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (9) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (10) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inch 360360 HD Layar Panggilan Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (11) COLMI M40 Smartwatch Pria 1.32 inci 360360 HD Panggilan Layar Smart Watch Wanita IP67 Tahan Air (12)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan