colmi

warta

Smartwatch dadi pasangan urip sampeyan

Smartwatch, minangka jeneng tabet, punika watch karo fungsi elektronik.Yen sampeyan ngangkat telpon kanggo maca warta, olahraga, utawa nelpon, bisa uga jam tangan pinter sing ngiringi sampeyan, utawa bisa uga dadi kanca telpon.Saiki umume wong sing nggunakake jam tangan pinter uga duwe fungsi sing bisa ngadili apa sampeyan kudu tangi lan turu utawa sikat video lan main game, lan liya-liyane adhedhasar informasi sing ditampilake ing layar jam tangan.Dadi, kepiye jam tangan pinter mengaruhi urip kita?Masalahe luwih jelas yen sampeyan nganggo kacamata pinter biasa lan sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing saubengé aku lan video liwat.Nanging, amarga nganggo gelang sing pinter (utawa smartphone) sampeyan bisa ndeteksi luwih apik sapa sing ana ing sekitar sampeyan, apa sing sampeyan deleng, lan sapa sing diajak ngomong.Dadi uga bisa mbantu kita nemtokake manawa wis wayahe tangi.Sejatine, ora gampang kanggo ndeleng sapa sing ana ing saubengé liwat telpon utawa jam tangan pinter.Nanging, iki bisa mbantu kita ngerti wong ing sekitar kita kanthi luwih efektif.

1. Pangerten pangguna sing luwih apik

Saiki kita nindakake macem-macem kegiatan saben dina, ora preduli apa sing ditindakake, status kegiatan, status kesehatan fisik, kalebu status emosional.Biasane kita bisa kanthi gampang nemtokake manawa wong minangka target pangguna saka kegiatan tartamtu.Nanging yen sampeyan nemokake wong ing saubengé nganggo kaca tingal biasa sing pinter lan dheweke uga nganggo klambi ireng putih, utawa dheweke katon ing kahanan sing ala, mula sampeyan bakal mikir yen dheweke pancen ala banget.Iku amarga nuduhake wong carane piyambak makarya utawa manggon lan carane ngatur kanggo ngubengi piyambak ngidini loro kanggo kelakon: apa wong bejat utawa ala ing sawetara cara.Supaya luwih ngerti pangguna kita, kita kudu sesambungan lan komunikasi kanthi kerep.Yen kita ndeleng apa sing menarik utawa apik sing ditindakake utawa sing kaya ngono saka wong liya, tegese kita bakal entuk informasi sing padha saka papan liya.Nanging yen kita ora weruh informasi migunani saka sak kita, banjur kita kudu golek piranti sing bisa dipakai supaya kita ora mikir bab liyane.Yen sampeyan nganggo smartwatch utawa smartphone kanggo sawetara interaksi lan banjur ndeleng sawetara informasi sing cocog ing layar.Banjur sampeyan bisa uga pengin mikir bab ngendi arep kanggo muter?Iki bisa mbantu kita luwih ngerti pangguna lan nggawe keputusan sing paling apik kanggo kegiatan iki.

2. Nggawe piranti interaktif

Kaya smartphone, jam tangan pinter lan smartphone duwe fitur interaktif sing padha.Liwat antarmuka smartphone utawa jam tangan, layar nampilake pesen, kabar, lan muter musik ing piranti;ing wektu sing padha, telpon ngabari pangguna apa sing kudu ditindakake adhedhasar informasi sing ditampilake.Yen pengalaman iki ana ing awak, bisa dadi platform kanggo komunikasi, dialog lan interaksi antarane piranti.Nyatane, mula Google wis ngupayakake sawetara fitur interaktif menyang smartphone.google wis apik nggunakake Android 8.0 lan wis sawetara gagasan dhewe.Saiki situs Google Live nggunakake alat sing diarani Snapchat kanggo nduduhake macem-macem fitur sing menarik lan migunani.Mesthi wae ana masalah, sanajan ora mesthi kedadeyan, nanging Google Live bisa uga dadi alat hiburan tinimbang alat sosial.Nalika padha bisa nggunakake pengalaman apa pangguna Android bisa njaluk saka piranti utawa akeh fitur menarik lan migunani liyane padha bisa nemokake kanggo narik kawigaten kedhaftar, padha isih nyoba kanggo nggawe piranti saestu layanan utawa app.Mbok menawa solusi sing paling apik yaiku ngirim pesen utawa nyedhiyakake layanan liyane kanggo kabeh wong liwat.

3, ngontrol telpon

Yen sampeyan ora duwe smartwatch, banjur apa sing bakal sampeyan lakoni?Yen sampeyan nganggo piranti kaya iki, nalika sampeyan nemoni telpon anyar ing dalan, ing omah, utawa ing dalan, sampeyan mung pengin mbuwang.Nanging kanthi jam tangan pinter, sampeyan malah bisa ngontrol telpon.Sampeyan bisa nyetel jam tangan pinter kanggo ngontrol piranti.Sampeyan bisa nyambungake jam tangan pinter iki menyang piranti Android, iOS apa wae.Cukup aktifake fungsi kontrol sawise nginstal aplikasi ing smartphone sampeyan, sawise sampeyan bisa ngontrol piranti ing telpon.

4. Dhukungan kontrol gerakan

Jam tangan pinterku ndeleng akeh gerakan ing layar.Salah sawijining fitur yaiku ndhukung fungsi Google Home, sampeyan bisa ngontrol jam tangan kanthi basa isyarat, kayata ngangkat tangan, ngeculake lengen lan liya-liyane.Kanggo umume wong, iki minangka pengalaman sing apik: sampeyan bisa nggunakake gerakan kanggo ngontrol fungsi lan piranti tartamtu.Kanggo wong kaya aku sing nggunakake piranti elektronik, iki minangka pengalaman sing nyenengake lan nyenengake (wis suwe ora nyoba pengalaman iki).Nanging, bisa dadi tantangan kanggo sawetara wong.Yen iki cara sampeyan nggunakake basa isyarat kanggo ngontrol sawetara piranti, mula aku mikir bakal mbantu sampeyan akeh ing urip sampeyan.Sawise kabeh, iku pengalaman menarik banget.Nalika Google wis duwe dhukungan kanggo kontrol gerakan ing Android;dudu perusahaan pertama sing nggawa fitur kasebut menyang jam tangan: perusahaan kaya Temokake Omahku lan Zenmo wis nggawa fitur kasebut menyang sawetara jam tangan.

5. Data wearables, kaya data watch

Kanggo luwih ngerti kesehatan kita, fitur jam tangan pinter liyane bisa uga ana hubungane karo data kita.Contone, bisa ngirim detak jantung, tekanan getih, wektu turu, lan data liyane menyang manajer supaya bisa ngerti lan nambah kesehatan.Yen pangguna nggunakake jam tangan pinter kanggo nglacak olah raga ing saben dinane, dheweke bakal nemokake manawa dheweke duwe pengalaman olahraga sing luwih akeh.Kajaba iku, uga bisa dideteksi dening sensor gerakan ing gerakan mlaku lan bagean awak liyane, kayata bangkekan utawa gulu.Smartwatch uga pilihan apik kanggo wong-wong sing ora ing pakulinan ngleksanani, nanging pengin ngerti carane lagi dilakoni.Saiki kasedhiya ing rong versi: versi jam tangan kanthi tampilan (kanthi tampilan internal), lan versi smartphone kanthi mode keyboard lan fungsi tombol keyboard teks.Kanggo pangguna rata-rata (eg komuter) biasane ora milih model sing akeh banget.Ing kasus iki, padha bisa tuku gelang utawa mung tuku smartwatch utawa njupuk smartphone karo wong-wong mau.Nanging iki ora ateges luwih akeh data luwih apik - yen jam tangan duwe akeh fitur kanggo nggabungake informasi liyane, mula sampeyan bakal entuk data liyane.Dadi luwih becik nggunakake gelang utawa telpon



Wektu kirim: Oct-09-2022