colmi

warta

COLMI Smartwatch (Tips Panggunaan)

COLMI Smartwatch

Sanajan wis pirang-pirang wulan, aku isih seneng karo jam tangan pinter COLMI, ora mung katon apik lan gampang digunakake, nanging uga murah.Iku ora gampang kanggo miwiti minangka iOS, nanging uga ora angel banget.Perasaan paling gedhe sing dakrasakake saka jam tangan pinter COLMI iki yaiku fungsine kanthi lengkap lan uga ndhukung gerakan WeChat lan fungsi telpon.Fungsine kanthi lengkap (akeh fungsi sing rada rame), gampang dioperasikake (fungsi lan panggunaan utama, kabeh sing dakrangkum), umur baterei sing dawa (watch tahan 1-2 dina, wektu ngobrol 50-60 menit, GPS apik reception sinyal), lan pengalaman lunak apik (fungsi utama luwih apik kanggo nggunakake).Iki minangka jam tangan pinter sing apik kanggo kanca-kanca sing ora duwe wektu kanggo nggatekake kesehatan!

I. Penampilan lan desain

Saka kemasan njaba, ora ana bedane antarane kemasan jam tangan cerdas COLMI lan jam tangan cerdas sadurunge.Jam tangan pisanan sing dakkarepake yaiku ireng, putih lan abang.Desain dial jam tangan iki relatif prasaja lan loman.Desain tampilan isih relatif prasaja lan loman.Titik sing paling menarik kanggo aku yaiku nilai nominal.Senajan iOS wis digunakake ing smartwatches saiki, Aku isih seneng nggunakake COLMI smartwatch kanggo operate, utamané nalika aku ndeleng pola ing dial, Aku aran apik banget.Aku kudu ujar manawa tampilan HD katon apik banget!

II.Fungsi

Sing pertama yaiku fungsi utama jam tangan, jam tangan COLMI dilengkapi fungsi pemantauan denyut jantung 24 jam, sing bisa ngawasi data detak jantung, lan bakal muni nalika mlaku kanggo nunjukake kondisi gerakan.Kajaba iku, jam tangan COLMI uga nyedhiyakake fungsi manajemen kesehatan olahraga, sing bisa nglacak, ngatur lan nganalisa status kesehatan pangguna dhewe ing wektu nyata, lan nggawe pandhuan gaya urip lan saran urip sing gegandhengan.Uga bisa nyinkronake informasi ponsel pangguna, supaya pangguna bisa ngerti status kesehatan lan ngelingake supaya bisa ngawasi kesehatane kanthi tepat.Kajaba iku, fungsi WeChat bisa digunakake kanggo sesambungan karo anggota kulawarga lan ngrembug topik sosial.

III.Fungsi

Fungsi utama: olahraga WeChat, telpon, daya, musik, jam weker, Bluetooth, informasi, kesehatan, posisi GPS, nelpon, wektu telpon, cuaca, volume telpon, etc. Kaya fitur: WeChat fungsi olahraga, fungsi musik.Fungsi olahraga WeChat minangka jam tangan khusus kanggo olahraga mlaku lan olahraga nglangi, aku ngrekam kacepetan mlaku, konsumsi kalori, konsumsi lemak, konsumsi energi lan kahanan liyane saben-saben mlaku.Telpon minangka fungsi sing luwih seneng digunakake ing fungsi telpon, amarga aku bisa nampa informasi saka pihak liya ing wektu.

IV.Papat, pengalaman piranti lunak

Antarmuka saka jam tangan prasaja, fungsi cetha ing Mirit, lan font ditampilake uga gedhe, kang katon nyaman banget.Fungsi kasebut umume nyakup kabeh aspek urip.Ndhuwur jam tangan yaiku antarmuka ing ngendi aku nginstal APP, sing nggunakake metode interaksi populer: klik tombol ing pojok kiwa ndhuwur antarmuka kanggo ngetik antarmuka App lan golek antarmuka utama;klik tombol ing pojok tengen ndhuwur kanggo ngetik kaca kapindho;klik tombol telu ing sudhut kiwa ndhuwur kanggo ngetik antarmuka aplikasi lan golek watch dial, olahraga , kesehatan, pangeling olahraga lan fungsi liyane.Ing pojok tengen ndhuwur App antarane telung antarmuka ditandhani biru [fungsi utama pengalaman nggunakake], lan ing [sajarah] bagean ditandhani abang (nuduhake informasi posisi telpon).Bagean isi iki utamane diatur miturut panggunaan kahanan sing nyata.


Wektu kirim: Nov-02-2022