colmi

warta

Agensi: Penjualan jam tangan pinter global bakal nambah 17% saben taun ing 2022_Market_Annual Growth_Report

CCB Beijing, 19 Oktober, miturut laporan sing dirilis dina iki dening firma riset Strategy Analytics, penjualan jam tangan pintar global bakal mundhak 17% saben taun ing 2022, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 10% antarane 2021 lan 2027.
Sanajan pasar jam tangan pinter ndeleng stagnasi penjualan sapisanan wiwit taun 2016 ing kuartal kaping pindho taun 2022, riset paling anyar nuduhake manawa penjualan jam tangan pinter bakal tuwuh 17% saben taun sajrone 2022, miturut laporan kasebut.
Strategy Analytics ngarepake momentum wutah sing kuat iki bakal terus nganti 2027, padha karo tingkat pertumbuhan taunan senyawa 10 persen antarane data nyata ing 2021 lan data sing diproyeksikan ing 2027.
Kajaba iku, laporan kasebut nyatakake yen pasar rada konsentrasi, kanthi dodolan luwih saka telung perempat saka sepuluh negara paling dhuwur, lan saham iki tetep stabil sajrone ramalan.Kanthi nargetake negara kayata China, AS, India, Inggris, Indonesia, lan Brasil, panyedhiya jam tangan pinter bakal bisa nggayuh panuku jam tangan pinter saiki lan mbesuk.
Amarga umume panuku jam tangan pinter isih dadi panuku sing sepisanan, pionir kaya Apple lan Samsung duwe kauntungan kanggo nggawe penawaran jam tangan pinter sing menarik.Nanging, kompetisi pasar saya tambah akeh, utamane ing pasar sing murah, lan para pendatang anyar, utamane ing pasar China, nggawa produk menyang pasar, sing uga nyedhiyakake gelang fitness lan jam tangan fungsional kanthi rega terjangkau. upgrade path..Bali menyang Sohu, ndeleng liyane


Wektu kirim: Oct-21-2022