. Grosir COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Produsen lan Supplier |Colmi
colmi

Produk

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Smartwatch

Katrangan singkat:

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI P8 SE Plus vs P8 SE

Nganyarke P8 SE Plus:

Layar: Nganyarke saka 1,4 inci dadi 1,69 inci

Resolusi layar: Nganyarke saka resolusi 240 * 240 dadi resolusi 240 * 280.

Baterei: Nganyarke saka 170 mAh dadi 200 mAh

Anti banyu: Nganyarke saka IP67 dadi IP68

Memori liyane, nambah 3 game, antarmuka UI anyar.


Detail Produk

Kaca Rincian

Tag produk

Video produk

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (7)

COLMI - Jam tangan pinter pisanan sampeyan.

COLMI M40 - jam tangan pinter layar HD

Layar sing luwih gedhe lan luwih cetha: Nggunakake layar HD 1,32 inci kanthi resolusi 360*360, piksel kasebut 2,25 kali tinimbang jam tangan pinter liyane.

Chip sing luwih kuwat: Chip utama nggunakake chip Realtek RTL8762DT, sing ndadekake kinerja sing luwih kuat lan konsumsi daya sing luwih murah.Chip sekunder nggunakake JieLi AC6963A, sing nduweni sambungan Bluetooth sing luwih stabil.

Fungsi liyane: 2 set interaksi UI, 2 game, telpon Bluetooth.

◐ Tetep Sehat

> Olahraga: Nelusuri Aktivitas Kabeh Dina, IP68 anti banyu, 8 Mode Olahraga, Stopwatch, Laporan Data Olahraga.

> Kesehatan: Denyut Jantung 24/7, Tekanan Darah, Oksigen Darah, Nelusuri Turu & Tahap, Pangeling kanggo Obah, Lacak siklus menstruasi.

> Urip: Kabar Smartphone, Jam weker, Cuaca, Rana, Kontrol musik, 50+ jam tangan.(ndhukung tampilan jam tangan khusus.)

Kanthi umur baterei nganti 7 dina, tetep inspirasi dina lan wengi.

Cocog kanggo ponsel nganggo Android 4.4 utawa luwih dhuwur, utawa iOS 9.0 utawa luwih dhuwur.

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (8)
COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (9)

◐ Basa

Inggris, Rusia, Spanyol, Portugis, Jepang, Korea, Jerman, Prancis, Arab, Ukrainia, Italia, Indonesia, Thai, Tionghoa, Tionghoa Tradisional

◐ Colmi P8 Se Plus

Lancip Lan Cahya, Penampilan Anggun

1.69 Inch Full Tutul Tampilan |Analisa Latihan Olahraga |Hr Monitor |Tracker turu

◐ 6 Alesan Kanggo Milih

jam tangan pinter sing keren

tampilan HD

Kasus perlindungan silikon kulit sing ramah

Pemeriksaan kesehatan

Macem-macem gaya jam tangan

Kabar Pesen

lP68 anti banyu

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (6)
COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (3)

◐ Desain Kinerja Dhuwur Lan Biaya-efektif

Nggunakake Layar Tutul Lengkap Ips 1,69 inci, 240 * 280 Tampilan Resolusi Dhuwur, Luwih Wiyar Lan Luwih Cetha, Layar Demek Warna Gedhe Menehi Pengalaman Visual Mewah.

◐ Lp67 Rated Waterproof Weatherproof

lP67 tingkat anti banyu lan bledug, supaya bisa digunakake nalika ngumbah tangan, nalika udan utawa nalika nglangi .Jam tangan uga bisa digunakake kanthi normal, tanpa wedi karo unsur, kanggo ngiringi sampeyan luwih maju.

◐ Monitor Detak Jantung 24 jam Nyata

Sensor Denyut Jantung Optik Internal, Apa Sampeyan Makarya Utawa Mlaku, Ngrekam Monitor Detak Jantung Sampeyan Tansah.

◐ Pangeling Pesen Real-time

Pesen, Telpon mlebu, Nolak Telpon / Bisu, Pangeling Sedentary, Banyu Ngombe Dsb, Notifikasi App Ngelingake Liwat Geter, Mbantu Sampeyan Ngindhari Warta Penting.

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (6)
COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (9)

◐ Ip68 Waterproof

Lp68 Anti banyu, Ora kuwatir Nalika Cuci Tangan, Mlaku Ing Udan Lan Nglangi Kanthi Nganggo.

◐ Pelacak Turu Profesional & Analisis

Nelusuri Turu Otomatis Bisa Nganalisis Data Turu Panjenengan.Kanggo Mbantu Sampeyan Nggawe Jam Biologi Kesehatan

◐ Akeh Mode Latihan

Ngancani sampeyan nyabrang gunung lan segara 8 mode olahraga kayata hiking, mlaku, mendaki lan muter, analisis data olahraga profesional ngidini sampeyan olahraga sing luwih dikenal.

◐ Ngucapake Pamit Kanggo Masalah Baterei Singkat

Dibangun ing baterei lithium kinerja dhuwur 200mah, ndhukung nganti 25 dina siyaga-wektu lan 7 dina apa time.2.5 jam ngisi daya lengkap liwat baris Magnetik.

COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (13)
COLMI P8 SE Plus 1.69 inch Smart Watch IP68 Waterproof Full Touch Fitness Tracker Sm ( (11)

◐ Food-kaca Silicon Case Protect Watch

Nerangake karo kasus silikon kaca pangan mbungkus pigura jam tangan, nyegah tabrakan utawa goresan ing awak dial, nglindhungi jam tangan sampeyan kanthi lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaca Rincian (1) Kaca Rincian (2) Kaca Rincian (3) Kaca Rincian (4) Kaca Rincian (5) Kaca Rincian (6) Kaca Rincian (7) Kaca Rincian (8) Kaca Rincian (9) Kaca Rincian (10) Kaca Rincian (11) Kaca Rincian (12) Kaca Rincian (13) Kaca Rincian (14) Kaca Rincian (15)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita